Dostava i način plaćanja

Rok isporuke

Nakon Vaše potvrde o kupovini, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.
Period obrade porudžbine je najčešće 1-2 dana. Od tog trenutka rok isporuke je 2-10 dana.
Rok isporuke zavisi od odabranog modela i količine. Rok isporuke može biti i duži za vreme praznika ili ukoliko nam u istom trenutku pristigne veliki broj porudžbina. U tom slučaju ćemo Vas kontaktirati kako biste nam potvrdili porudžbinu ukoliko Vam odgovara predviđeni rok isporuke.

Preuzimanje pošiljke

Isporuka pošiljke se vrši preko Post Express-a. Pošiljke stižu na adresu za isporuku u periodu od 8-19h uslugom „Danas za sutra“ od trenutka kada pošaljemo paket. Ukoliko želite da pošiljka bude isporučena do 12h, ili nekog određenog dana, molimo Vas da to navedete u napomeni prilikom popunjavanja porudžbenice.
U slučaju da niste na adresi u trenutku dostave paketa, kurirska služba će Vama ostaviti obaveštenje i pošiljku ćete moći da preuzmete narednih 5 dana u Pošti. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci, molimo da nas o tome obavestite.

Plaćanje robe

Poručenu robu plaćate pri preuzimanju pošiljke kuriru. Plaćanje se vrši u dinarima. Pri preuzimanju robe plaćate punu cenu robe sa troškovima dostave.

Cena isporuke

Troškovi dostave se obračunavaju direktno u Pošti, kada se izmeri težina paketa i obračuna vrednost paketa. Tačan iznos troškova dostave ćemo Vam javiti nakon slanja paketa.
Cenovnik Post Express-a možete pogledati ovde:
http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Napomena: Potvrdom porudžbine na dugme „Naruči“, saglasni ste sa uslovima isporuke i načinom plaćanja.